Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa prévia
- 50 g água morna
- 60 g farinha de espelta integral
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
Massa fervida
- 150 g água
- 50 g farinha de espelta integral
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 260 g água, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 10 g mel
- 400 g farinha de espelta tipo 630
- 3 - 4 c. chá de psyllium husk (ver dica)
- 2 c. chá de sal
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. sopa de sal grosso (optioneel)
- 1 c. chá cheia de sementes de alcaravia (optioneel)
- Farinha de centeio q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ borrifar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 645.9 kJ / 154.4 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 1.1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 392.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Bijoux de espelta
14 Std. 30 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Massa-mãe em pó
24h
Pão de água com massa-mãe
21h
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Pão de leitelho
18 Std.
Massa-mãe de centeio
120h 20min