Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pão
- 270 g farinha tipo 55
- 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. sopa de bicarbonato de sódio
- 20 g flocos de aveia
- 200 g leite, mais 1 c. de sopa p/ pincelar
- 2 ovos
- 30 g melaço
- 25 g óleo
- 2 c. chá de sal
-
50
g passas de uva
of 50 g passas de corinto - Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
- Sementes de abóbora q.b. p/ polvilhar
Manteiga de caju
- 250 g caju
- 40 g óleo de amendoim
- 1 c. chá de sal
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2875 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pão norueguês
55 Min
Pão com gérmen de trigo e passas
55 Min
Pãezinhos de cereais
2h
Pão de iogurte
50 Min
Pães de banana e centeio
1h 35min
Pães de centeio
2h 10min
Cacetinhos de centeio
1sa 30 dk
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55min
Pão da terra
1h 35min
Pão de centeio e aveia
1sa 30 dk
Manteiga de amendoim em dois tamanhos
5 Min