Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Azeite q.b. p/ untar
- 70 g passas de uva
- 30 g rum
- 180 g água fria
- 50 g leite frio
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 40 g açúcar
- 450 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g sêmola de trigo duro fina (ver dica)
- 3 ovos
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de natas
- Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1051 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão branco
15 Std.
Pãezinhos de leite
4h
Pão de lavrador
16u. 15min
Pão de centeio e banha
16j 10 menit
Baguetes
15 Std.
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Vianinhas
14h
Pão rústico suíço
25hod. 20min
Pão Venezia
17h 10 min
Carcaças de espelta
23h 40 min
Pão de água com massa-mãe
21h
Rissóis de camarão
1 Std. 30 Min