Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Azeite q.b. p/ untar
- 70 g passas de uva
- 30 g rum
- 180 g água fria
- 50 g leite frio
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 40 g açúcar
- 450 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g sêmola de trigo duro fina (ver dica)
- 3 ovos
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de natas
- Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1051 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pãezinhos de leite
4 Std.
Pão branco
15 Std.
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Bijoux de trigo e centeio
15sa 20 dk
Almofadas de batata
14h 40min
Pão de iogurte
14 godz. 50 min
Pão de batata e nozes
15 Std. 40 Min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão rústico
2h
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min