Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa fervida
- 125 g leite
- 25 g farinha de espelta tipo 630
Massa principal
- 245 g leite frio
- 500 g farinha de espelta tipo 630
- 1 c. chá de sal
- 10 g fermento de padeiro fresco
-
70
g açúcar mascavado
of 70 g açúcar amarelo - 50 g manteiga s/ sal fria cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
- 1 ovo p/ pincelar
- Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
- Pérolas de açúcar q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 10 doses
- Calorieën
- 11442.1 kJ / 2734.7 kcal
- Eiwitten
- 99.8 g
- Koolhydraten
- 460.6 g
- Vetten
- 71.1 g
- Verzadigd vet
- 37.2 g
- Vezels
- 58.9 g
- Natrium
- 2653.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18h
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Bijoux de espelta
14h 30 min
Bijoux de amendoim e cereais
3h 40min
Pãezinhos de canela
2h 10min
Rolinhos de maçã
2h 30 min
Regueifa da Páscoa
3h 15 min
Pão de fruta
2h 55min
Nuvem de espelta
16h 30min
Carcaças de espelta
23h 40min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min