Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish de espelta
- 150 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha de espelta integral
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 2 c. chá de sal
- 5 g fermento de padeiro fresco
-
15
g malte em pó p/ panificação
of 15 g mel p/ panificação - 350 g farinha de espelta tipo 630, mais q.b. p/ polvilhar
- 3 c. chá de psyllium husk
- Farinha de centeio q.b. p/ envolver
-
Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
of Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar - Água q.b. p/ borrifar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 749 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 472 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 godz.
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Pão de centeio e banha
16h 10 min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão de água com massa-mãe
21h
Nuvem de espelta
16 godz. 30 min
Carcaças de espelta
23h 40min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pão Venezia
17h 10min
Pão de lavrador
16h 15 min
Massa-mãe de centeio
120hod. 20min