Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish de espelta
- 150 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha de espelta integral
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 2 c. chá de sal
- 5 g fermento de padeiro fresco
-
15
g malte em pó p/ panificação
of 15 g mel p/ panificação - 350 g farinha de espelta tipo 630, mais q.b. p/ polvilhar
- 3 c. chá de psyllium husk
- Farinha de centeio q.b. p/ envolver
-
Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
of Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar - Água q.b. p/ borrifar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 749 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 472 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Bijoux de amendoim e cereais
3 godz. 40 min
Baguetes
15 Std.
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão pardo torcido
16 Std.
Massa-mãe em pó
24 Std.
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Carcaças de espelta
23h 40min
Massa-mãe
360 godz.
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min