Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa prévia
- 50 g água morna
- 60 g farinha de espelta integral
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
Massa-mãe de centeio
- 70 g água
- 5 g isco (massa-mãe de centeio)
- 50 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a frio
- 50 g água
- 50 g flocos de aveia
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água, mais q.b. p/ borrifar e p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 250 g farinha de espelta tipo 630
- 50 g farinha de centeio tipo 130, mais q.b. p/ polvilhar
- 4 c. chá de psyllium husk
- 2 c. chá de sal
- 10 g manteiga s/ sal
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 827.4 kJ / 197.8 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 522.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão branco
15 Std.
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Bijoux de trigo e centeio
15sa 20 dk
Bijoux de espelta
14 godz. 30 min
Pão de centeio e banha
16h 10min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Massa-mãe em pó
24h
Pão de água com massa-mãe
21h
Carcaças de espelta
23u. 40min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de leitelho
18 Std.
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min