Nuvem de espelta

Nuvem de espelta

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding 45min
Totaal 16u. 30min
9 unidades

Ingrediënten

Massa prévia
  • água morna
    50 g
  • farinha de espelta integral
    60 g
  • fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
    1 pedaço pequeno
Massa-mãe de centeio
  • água
    70 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    5 g
  • farinha de centeio tipo 130
    50 g
Massa demolhada a frio
  • água
    50 g
  • flocos de aveia
    50 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água mais q.b. p/ borrifar e p/ vapor
    200 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • farinha de espelta tipo 630
    250 g
  • farinha de centeio tipo 130 mais q.b. p/ polvilhar
    50 g
  • psyllium husk
    4 c. chá de
  • sal
    2 c. chá de
  • manteiga s/ sal
    10 g

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 unidade

Natrium 522.2 mg
Eiwitten 7.5 g
Calorieën 827.4 kJ / 197.8 kcal
Vetten 2.3 g
Vezels 7.8 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraten 39.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...