Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de trigo
- 100 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 100 g farinha tipo 65
Massa demolhada a frio
- 50 g semente de girassol
- 40 g sementes de linhaça
- 90 g água
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 140 g farinha de trigo integral
- 160 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 4572 kJ / 1125 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 173 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 22.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2u.
Cacete com massa-mãe
21h 30min
Tranças de sementes de papoila
14 Std. 30 Min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16sa 40 dk
Pão de centeio e banha
16h 10min
Pãezinhos de muesli
15hod. 30min
Nuvem de espelta
16h 30min
Pão da terra
1h 35min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Mix para pão integral e pão
24 Std.