Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de trigo
- 100 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 100 g farinha tipo 65
Massa demolhada a frio
- 50 g semente de girassol
- 40 g sementes de linhaça
- 90 g água
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 140 g farinha de trigo integral
- 160 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 4572 kJ / 1125 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 173 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 22.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão branco
15 Std.
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55min
Pão de mistura simples
3h 40min
Cacete com massa-mãe
21h 30min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Nuvem de espelta
16 godz. 30 min
Pão de especiarias
Geen beoordelingen
Pão de batata e nozes
15 Std. 40 Min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15hod. 45min