Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de trigo
- 150 g água
- 15 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 150 g farinha tipo 65
Massa principal
- 175 g água fria
- 300 g sêmola de trigo duro de moagem fina (ver dica), mais q.b. p/ polvilhar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- 4 c. sopa de azeite
- Voeding
- per 700 g
- Calorieën
- 8678 kJ / 2074.1 kcal
- Eiwitten
- 61.7 g
- Koolhydraten
- 328.5 g
- Vetten
- 64.1 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 44.1 g
- Natrium
- 4683.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão branco
15 Std.
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Botões doces
2 Std. 45 Min
Vianinhas
14 godz.
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Pão rústico suíço
25h 20 min
Pão pardo torcido
16h
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Nuvem de espelta
16h 30min
Pão de mafra com massa-mãe
21 Std.
Pão de lavrador
16h 15 min