Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 160 g farinha tipo 65
- 250 g água, mais q.b. p/ pincelar
- 100 g manteiga
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
- 4 ovos batidos
- 1 gema de ovo p/ pincelar
Fios de ovos
- 10 gemas de ovo
- 250 g água
- 500 g açúcar
Chantilly
- 400 g natas bem frias c/ 35% de gordura
- 40 g açúcar em pó
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 770.2 kJ / 184.1 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 95.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ovos-moles de 12 gemas
40min
Pudim flan
3 Std.
Creme pasteleiro
15min
Pavlova com coulis de framboesa
1h 50 min.
Mini éclairs de framboesa
3 Std.
Recheio de mascarpone e morango
5min
Pavlova de frutos tropicais
2h 15 min.
Honeycomb
1h 30min
Massa folhada rápida
2h
Ovos-moles de Aveiro
50min
Chamuças de camarão
40min
Paris Brest com morangos
2h 10min