Apparaten en Accessoires
Duchesses
Voorbereiding 30min
Totaal 2u.
30 unidades
Ingrediënten
Massa
-
farinha tipo 65160 g
-
água mais q.b. p/ pincelar250 g
-
manteiga100 g
-
sal1 c. chá de
-
açúcar½ c. chá de
-
ovos batidos4
-
gema de ovo p/ pincelar1
Fios de ovos
-
gemas de ovo10
-
água300 g
-
açúcar500 g
Chantilly
-
natas bem frias c/ 35% de gordura400 g
-
açúcar em pó40 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 unidade
Natrium
95.4 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
770.2 kJ /
184.1 kcal
Vetten
9.6 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
5.5 g
Koolhydraten
22.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Março 2019
73 recepten
Portugal
Portugal