Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g salsa
- 150 g pão torrado partido em pedaços
- 250 g cebola
- 2 dentes de alho
- 100 g manteiga
- 3 postas de bacalhau demolhado (600 g aprox.)
- 200 g natas
- 100 g farinha, mais q.b. p/ panar
- Pimenta q.b.
- Sal q.b.
- Azeite q.b. p/ untar
- 40 g azeitonas pretas s/ caroço
- 2 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 0 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastéis de bacalhau
45min
Pastéis de massa tenra
3h
Coxinhas de frango sem massa
1h
Cassata de avelã e chocolate
8h
Empanadas doces
1h 50min
Empadinhas vegetarianas
1h 35min
Croquetes de atum
1h 30min
Empada de galinha
2h
Empadas de camarão
50min
Pastéis de frango e coentros
2 godz. 50 min
Empadas de carne de porco
2 Std. 5 Min
Croquetes
3h