Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Hähnchenschenkel, mit Haut (ca. 800 g), halbiert (siehe Tipp)
- 2 - 3 Möhren (ca. 200 g), geschält, am Stück
- 1200 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 1 ¼ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 50 g trockener Weißwein, siehe Tipp
- 100 g Sahne
- 150 g Erbsen, TK
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1874 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Königsberger Eintopf
45min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1h
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Hühner-Kraft-Suppe
2 Std. 10 Min
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Hühner-Nudel-Eintopf
2h
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2h
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4h
Mini-Rouladen
3h 30min