Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hühnerbrühe
- 700 g Suppenhuhn (siehe Tipp)
- 1200 g Wasser
- 100 g Möhren, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
Suppe
- 50 g Porree, in Ringen
- ½ Bund Petersilie, gehackt
- 80 g Suppennudeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1235 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1 Std. 20 Min
Mini-Rouladen
3 Std. 30 Min
Gulasch
2 Std.
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20 min
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Erdäpfelpüree wie handgestampft
40min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4h
Schweinefilet mit Kartoffel-Sellerie-Stampf und Nussbutter
1 Std. 10 Min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3h 50min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2 Std.
Putengeschnetzeltes in Sahnesauce
45 Min
Hühner-Nudel-Eintopf
2 Std.