Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hühnerbrühe
- 700 g Suppenhuhn (siehe Tipp)
- 1200 g Wasser
- 100 g Möhren, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
Suppe
- 50 g Porree, in Ringen
- ½ Bund Petersilie, gehackt
- 80 g Suppennudeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1235 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3h 50 min
Gulasch
2h
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2h
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2h
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2u. 45min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50 min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15min
Irischer Lammeintopf
3h 30 min
Erdäpfelpüree wie handgestampft
40min
Hühner-Nudel-Eintopf
2h
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 godz.
Putengeschnetzeltes in Sahnesauce
45min