Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g Wasser, kalt
- 4 Eier
- 400 g Kartoffeln, festkochend, möglichst gleich groß
- ½ Bund Frühlingszwiebeln
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- Dill zum Bestreuen
- ½ Bund Radieschen (ca. 130 g)
- ½ Salatgurke (ca. 180 g), in Stücken
-
500
g Buttermilch, kalt
of 500 g Kefir, kalt - 100 g Saure Sahne
- 2 - 3 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 1 TL Senf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1167 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Tschebureki
1sa 20 dk
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 godz. 10 min
Gefüllte Blinis
55 dk
Kreppel
1h
Russischer Salat "Vinaigrette"
2ωρ. 20 λεπτ.
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1sa 20 dk
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Ucha - Fischsuppe
50 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min