Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 200 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- 125 g Soja Schnetzel, fein, nicht eingeweicht (z. B. von Alnatura)
- 200 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 200 g Schmand
- 200 g Kräuterschmelzkäse
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen, zum Bestreuen (optional)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2826 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 1263 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schwarzwurzelsuppe mit Hackbällchen
1 godz.
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1 godz.
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45 Min
Geröstete Möhrensuppe mit Petersilienpesto
1 godz.
Frische Tomatensuppe
30min
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35min
Cheddar-Brokkoli-Suppe
30min
Käse-Porree-Suppe
30min
Veganes Rührei
30min
Vegane Lasagne-Suppe
1 godz.
Grünkohl mit Eiern und Senfsauce
1 godz.
Überbackene Porreesuppe mit Cheddar
1 godz.