Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Avocado (z.B. Sorte Hass), geschält, Kern entfernt, in Stücken
- 250 g Ricotta
- 1 Zitrone, Bio, 2 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 3 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 600 g Wasser
- 500 g festkochende Kartoffeln, klein (z.B. Drillinge), ungeschält
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1273 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Pellkartoffeln mit Pilz-Quark
1 Std.
Süßkartoffel-Wedges mit Sauerrahm und Lachs
1 Std. 10 Min
Bunter Schichtsalat
1 Std.
Brokkoli-Omelettes
35 Min
Mango-Quarkspeise
10 Min
Salat mit Ziegenkäse und Wildblumen-Honig-Dressing
10 Min
Pilz-Ragout mit gebratenem Feta
40 Min
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse à la Creme mit Stremellachs
45 Min
Pellkartoffeln mit Mojo-Quark
50 Min
Pellkartoffeln mit Dip oder Pesto
50 Min
Pellkartoffeln mit zweierlei Dips
50 Min
Brokkoli mit gehobelten Mandeln
15 Min