Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Sellerie, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Butter
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt (siehe Tipp), grob zerzupft
- ½ TL Zitronenschale, abgerieben
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 - 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 2 - 3 Prisen Muskat
- 80 g Feta, light, in Würfeln (1 cm)
- 2 Eier
- 300 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1058 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schinken-Porree-Salat mit Ei
25 Min
Erbsen-Frittata
35 Min
Ananas-Sauerkraut-Salat mit Cashews
25 Min
Bulgur mit gebratenem Blumenkohl und Rosinen
35 Min
Gnocchi-Fenchel-Gemüse mit Gorgonzolasauce
30 Min
Pilz-Gemüse-Topf
35 Min
Low Carb Zucchini-Pizza
1 Std. 10 Min
Petersilienwurzel-Tortilla
45 Min
Omelette-Wraps mit Lachs-Erbsen-Creme
40min
Gefüllte Paprika mit Spinat und Ei
40min
Spargel-Weißwurst-Salat
25 Min
Graupen-Erbsen-Salat mit Thunfisch
30 Min