Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Bund Dill (ca. 30 g), abgezupft
- 150 g Möhren, in Stücken
- 80 g Petersilienwurzel, in Stücken (siehe Tipp)
- 80 g Knollensellerie, in Stücken
- 60 g Porree, in Ringen
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 30 g Butter, in Stücken
- 1200 g Wasser
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 Pimentkörner
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Liebstöckel, getrocknet
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 100 g Knöpfle, getrocknet (siehe Tipp)
- 60 g Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 758 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4h 30min
Pilz-Kartoffel-Suppe
25min
Spargel-Dill-Suppe
25min
Sauerkrautsuppe
1h
Piroggen mit Fleischfüllung (Pierogi z mięsem)
1 Std. 45 Min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Ucha - Fischsuppe
50min
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30min
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45min
Kartoffeleintopf mit Champignons
1h
Pilz-Kartoffel-Eintopf
50min
Gemüsesalat aus dem Varoma® (Sałatka jarzynowa)
3h 50min