Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 5 Zweiglein frische Petersilie, abgezupft
- 200 g Tomaten, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 200 g Rote Bete, roh, in Stücken (2 cm)
- 40 g Olivenöl
- 150 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 100 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 200 g Weißkohl, in Streifen
- 1000 g Wasser
- 2 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 513 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scharlotka
2h
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Gemüse-Leber-Torte
1h 50min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Russischer Rote-Bete-Salat
1 Std. 10 Min
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Pilz-Kartoffel-Suppe
25min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 Min
Ucha - Fischsuppe
50 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Borschtsch vegetarisch
1 Std. 10 Min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45 Min