Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 250 g Suppengemüse (Karotte, Sellerie, Petersilienwurzel), in Stücken
- 100 g rote Paprika, in Stücken
- 70 g Olivenöl
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 250 g Buchweizen
- 280 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Stängel Koriander, abgezupft
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 4 Basilikumblätter, frisch
- 3 Minzblätter
- 3 Passionsfrüchte
- 2 EL Zitronensaft
- 1 EL Balsamico, hell
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1844 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 770 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Salat
15min
Red-Goddess-Salad mit Orangen-Joghurtdressing
30 min
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 min
Pikantes Hähnchen mit Quinoa und gemischtem Salat
45 min
Zucchini-Frühstücks-Nester
30 min
Linsen-Moussaka
2h 30 phút
Eintopf von Wintergemüsen
1 godz.
Miso-Bowl
35 min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1 godz.
Buchweizen-Gemüse-Topf
40 min
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30 min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 min