Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Feldsalat, geputzt
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Joghurt, 1,5% Fett
- 50 g Blutorangensaft
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 15 g Agavendicksaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 158 kJ / 37 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10 Min
Salatsauce für Blattsalate
10 Min
Kräuterquark
10 Min
Eierplatte Frankfurter Art
30 Min
Leichter Kartoffelsalat mit Joghurt-Senf-Dressing
1h 45 min
Radicchio-Eichblatt-Salat mit Zitronenvinaigrette
10 Min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 Min
Joghurt-Ingwer-Dressing
10 Min
Salat mit Ziegenkäse und geröstetem Cashew-Dressing
25min
Walnuss-Cranberry-Topping
10 Min
Salat mit Ziegenkäse und Wildblumen-Honig-Dressing
10 Min
Eisbergsalat mit Croûtons und Joghurtdressing
30 Min