Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Gewürzgurken, in Stücken
- 100 g Möhren, in Scheiben
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Öl
- 70 g Tomatenmark
- 300 g Hühnerherzen
- 30 g Perlgraupen
-
1000
g Geflügelfond
of 1000 g Wasser - ½ TL Salz
- 300 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
10
g Dill, abgezupft, zum Servieren
of 10 g Petersilie, abgezupft, zum Servieren - 60 g Saure Sahne zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1137 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 godz. 10 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Ucha - Fischsuppe
50min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 Std. 10 Min
Gefüllte Blinis
55min
Tschebureki
1 godz. 20 min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min
Kreppel
1 godz.