Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Glas Schattenmorellen (Abtropfgew. 680 g), abgetropft, Sud aufgefangen
- 40 g Zucker
- ½ TL Zimt
- ½ Zitrone, unbehandelt, ½ TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 15 g Speisestärke
- 270 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 125 g Wasser und mehr zum Kochen
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Prisen Salz und mehr zum Kochen
- 200 g Quark
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1507 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ucha - Fischsuppe
50 λεπτ.
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1ωρ. 20 λεπτ.
Gemüse-Leber-Torte
1 godz. 50 min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Okroschka (Kalte Suppe)
1ωρ. 10 λεπτ.
Tschebureki
1ωρ. 20 λεπτ.
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 Std. 10 Min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 λεπτ.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min
Gefüllte Blinis
55 min
Kreppel
1ωρ.