Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Eier
- 350 g Kefir
- 15 g Zucker
- 120 g Buchweizen-Mehl
- 120 g Mehl Type 405
- 1 Päckchen Backpulver
- 1 Prise Salz
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1102 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
St. Petersburg - Joschiki
2 Std. 55 Min
Gefüllte Blinis
55 Min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 godz.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Tschebureki
1h 20min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10 min
Ucha - Fischsuppe
50 min
Kreppel
1 godz.