Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Rapsöl zum Einfetten
- 100 g Zucker
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 125 g Butter, weich, in Stücken
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Eier
- 200 g Skyr
- 90 g Milch
- 250 g Dinkelmehl Type 630
- ½ TL Backpulver
- 1 Prise Salz
- 120 g Erdbeeren (siehe Tipp)
- 1 Banane, groß
- 6 Scheiben Vanilleeis (ca. 1,5 cm dick), siehe Tipp
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2168 kJ / 518 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 49 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Liegnitzer Bömbchen
4 Std.
Monster-Cake-Pops
3h
Hähnchenschenkel mit Mole verde
1 Std.
Honigbären-Muffins
1h 50min
Picknick-Brötchen
2h
Frühstückshörnchen
1h 20min
Pfannkuchen mit Birne und Vanillejoghurt
30 Min
Rahmkuchen mit Erdbeerkompott
2h
Mini-Pancake-Cereals
40min
Klassischer Marmorkuchen
1h 50min
Emmer-Schoko-Muffins mit Kirschen
1 Std.
Poffertjes
1 Std. 30 Min