Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g Kefir
- 80 g Zucker
- 5 g frische Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 30 g Öl
- 1 Ei
- ½ TL Zimt
- 1 Prise Salz
- 50 g Rosinen
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Mandeln, gehobelt, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1169 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 39 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dinkel-Vanille-Schnecken
6h 30min
Spargel-Focaccia
5h
Rumänische Frischkäsewecken
2h
Osternest
2h
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2h
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3 Std.
Osterlamm mit Mohnfüllung
2h
Apfel-Hefe-Küchlein (Racuchy z jabłkami)
50min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Softe Frühstücksbrötchen
1h 45min
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3 Std.
Kreppel
1h