![Volle Kanne Vollkorn-Brot Volle Kanne Vollkorn-Brot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/caeb6cfdec4fedf86ac5c07266848b8b/Derivates/74d78611f247445f3d0cc489f0aa70696ca64e3a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorteig
-
125
g Vollkorn-Weizenmehl
of 125 g Dinkel-Vollkornmehl - 150 g Wasser
- 1 g frische Hefe
Hauptteig und Fertigstellung
-
325
g Vollkorn-Weizenmehl
of 325 g Dinkel-Vollkornmehl - 230 g Wasser
- 7 g frische Hefe
- 10 g Salz
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 348 kJ / 83 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 195 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dinkel-Buchweizen-Brot
2h 30min
4-Korn-Minis
45min
Möhren-Mais-Buns
2h 30min
Kräuter-Brot-Schleifen
2h 30min
Dinkel-Ciabattabrötchen
2 godz.
Hayas Sauerteigbrot
20 godz.
Backmischung für Vollkornbrot
10 Min
Dinkel-Sauerteigbrot
20 godz.
Amaranth-Brötchen
9h
Baguettes auf die Schnelle
50min
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16h 10min
Dinkel-Bürli
11h