Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 750 g Mehl
- 350 g Wasser
- 150 g Sonnenblumenöl
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 3 TL Salz
- 1 ½ TL Zucker
Füllung und Fertigstellung
- 400 g Möhren, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Sonnenblumenöl
- 3 Eier, hart gekocht, gepellt, fein gewürfelt
- 1 EL Petersilie, gehackt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 1 EL Butter, geschmolzen, zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 629 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4h 30min
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Gefüllte Blinis
55 min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2sa
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min
Teigtaschen mit Sauerkraut und Fisch
2 godz. 30 min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2sa
Watruschki
1h 40 min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20 min
Tschebureki
1h 20 min
Kreppel
1sa