Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 620 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Pck. Backpulver
- 50 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 100 g Sahne
-
250
g Kefir
of 250 g Dickmilch - 2 Eier
- Öl zum Braten (neutral)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 710 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
St. Petersburg - Joschiki
2h 55min
Gefüllte Blinis
55min
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Watruschki
1h 40min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1小时 20 分钟
Tschebureki
1小时 20 分钟
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 godz. 10 min