Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 240 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 1 EL Öl und mehr zum Braten
- 2 Eier
- 500 g Milch
Orangensauce
- 2 Zitronen, unbehandelt, 1 Streifen (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Orangen, unbehandelt, 1 Streifen (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Zucker
- 30 - 40 g Orangenlikör
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 871 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quarkbällchen mit Nuss-Nougat-Kern
1h 30min
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min
Crêpes
1u. 15min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 godz. 10 min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 godz.
Kreppel
1u.
Orangen-Schmand-Pfannkuchen mit Salz-Karamell-Sauce
45 min
Apfel-Hefe-Küchlein (Racuchy z jabłkami)
50 min
Püfferchen mit Beeren und Crème fraîche
45 min
Blintzes mit Heidelbeerquark
35 min