Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ gestr. TL Backpulver, z.B. Backin von Dr. Oetker
- 50 g Haselnüsse, gemahlen, z.B. von Dr. Oetker
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 50 g Zucker
- 1 Pck. Vanillezucker, z.B. von Dr. Oetker
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 200 g Fondant, weiß, z.B. Dekor-Fondant von Dr. Oetker
- Zuckerschrift, weiß, z.B. von Dr. Oetker
- Lebensmittelfarbe, verschiedene Farben, z.B. Back- und Speisefarbe von Dr. Oetker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 267 kJ / 63 kcal / 267 kJ / 63 kcal
- Eiwitten
- 1 g / 1 g
- Koolhydraten
- 9 g / 9 g
- Vetten
- 3 g / 3 g
Alternatieve recepten
Rentier-Cookies
2óra 40p
Buttergebäck zum Ausstechen mit Varianten Terassenplätzchen und Ochsenaugen
2h
Orangen-Rübli-Plätzchen
45min
Mürbeteigplätzchen
2u. 15min
Butterplätzchen aus der Gebäckpresse
1h
Ausstechkekse
1h
Schwarz-Weiß-Plätzchen
4h
Kinderkekse
4h
Ostereierplätzchen
2h
Butterkekse
50min
Schwarz-Weiß-Gebäck
2u. 30min
Spinnennetz-Muffins
1 Std. 45 Min