Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Heller Teig
- 100 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
- 200 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Ei
Schokoteig und Fertigstellung
- 100 g Zucker
- 250 g Mehl
- 50 g Kakao
- 1 Prise Salz
- 200 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Ei
- Wasser zum Bestreichen
- 100 g Kuchenglasur, dunkel, in Stücken
- 100 g Kuvertüre, dunkel, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 499 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondant-Stempel-Plätzchen
1 Std. 50 Min
Buttergebäck zum Ausstechen mit Varianten Terassenplätzchen und Ochsenaugen
2sa
Nougat-Plätzchen
2h 15min
Orangen-Rübli-Plätzchen
45 λεπτ.
Schwarz-Weiß-Gebäck
2h 15min
Mürbeteigplätzchen
2h 15min
Butterplätzchen aus der Gebäckpresse
1ωρ.
Ausstechkekse
1ωρ.
Winterliche Nougat-Plätzchen
1ωρ.
Ostereierplätzchen
2sa
Vanillekipferl
2sa
Schwarz-Weiß-Gebäck
2h 30min