Apparaten en Accessoires
Maracuja-Schmand-Torte
Voorbereiding 1u.
Totaal 4u. 45min
12 Stücke
Ingrediënten
Biskuit
-
Eier4
-
Zucker160 g
-
Mehl160 g
-
Backpulver½ Pck.
Schmandcreme und Fertigstellung
-
Zitronenlikör z.B. Limoncello6 EL
-
Zucker100 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht25 g
-
Zitronenschale unbehandelt, dünn abgeschält (ca. 1 x 4 cm)1 Streifen
-
Quark, 20% Fett500 g
-
Schmand600 g
-
gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (insg. 90 g)3 Pck.
-
Maracuja-Nektar450 g
-
Tortenguss, weiß2 Pck.
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
13 g
Calorieën
1583 kJ /
378 kcal
Vetten
14 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
47 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 2/2018
43 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Windbeutel-Erdbeer-Torte
10u.
Erdbeer-Himmelstorte
5u.
Schokoladen-Frischkäse-Torte
3u.
Nuss-Schoko-Torte
9u. 30min
Allrounder-Torte
1u. 30min
Käse-Sahne-Traum
12u.
Fruchtige Erdbeer-Schmand-Torte
5u. 30min
Haselnuss-Schokoladen-Torte
13u.
Beeren-Aprikosen-Swirl-Cake
8u. 40min
Waldfrucht-Frischkäse-Torte
3u.
Kokos-Sahnetorte mit Mangospiegel
5u. 20min
Kirsch-Windbeutel-Torte
5u.