Maracuja-Schmand-Torte

Maracuja-Schmand-Torte

4.0 143 beoordeling
Voorbereiding 1u.
Totaal 4u. 45min
12 Stücke

Ingrediënten

Biskuit
  • Eier
    4
  • Zucker
    160 g
  • Mehl
    160 g
  • Backpulver
    ½ Pck.
Schmandcreme und Fertigstellung
  • Zitronenlikör z.B. Limoncello
    6 EL
  • Zucker
    100 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    25 g
  • Zitronenschale unbehandelt, dünn abgeschält (ca. 1 x 4 cm)
    1 Streifen
  • Quark, 20% Fett
    500 g
  • Schmand
    600 g
  • gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (insg. 90 g)
    3 Pck.
  • Maracuja-Nektar
    450 g
  • Tortenguss, weiß
    2 Pck.

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 13 g
Calorieën 1583 kJ / 378 kcal
Vetten 14 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 47 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...