Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- 200 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 200 g Butter, in Stücken
- 100 g Wasser
- 250 g Weizenmehl Type 550
- 25 g Kakaopulver
- 180 g brauner Zucker
- 180 g Zucker
- 3 Eier
- 80 g Crème fraîche
Creme und Fertigstellung
- 200 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- 200 g Puderzucker
- Voeding
- per 1 Stücke
- Calorieën
- 3181 kJ / 760 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 47 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nuss-Schoko-Torte
9 Std. 30 Min
Allrounder-Torte
1h 30min
Schokoladen-Frischkäse-Torte
3 Std.
Haselnuss-Schokoladen-Torte
13h
Schoko-Sahne-Schichttorte
2h 15min
Schokokuchen
1 Std.
Buttercreme
5min
Kaffee-Schoko-Kuchen
7 Std.
Wassermelonen-Kuchen
2h 15min
Triple Chocolate Cake
2 Std. 30 Min
Zitronen-Buttermilch-Torte
5h
Regenbogentorte
10h