![Pelmeni mit Meerrettich-Dip Pelmeni mit Meerrettich-Dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/06E5C781-9BDC-453D-9F60-41BA649C0DFC/Derivates/0a705461-9077-4386-897c-7e030b521b14.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Öl
- 3 TL Salz
-
150
g Schmand
of 150 g Crème fraîche - 50 g Saure Sahne
- 30 g Meerrettich aus dem Glas
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 1 TL Pfeffer
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe (optioneel)
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 2 TL Senf
- 30 g Butter, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2640 kJ / 630 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Okroschka (Kalte Suppe)
1 godz. 10 min
St. Petersburg - Joschiki
2h 55min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10 min
Gefüllte Blinis
55 Min
Gemüse-Leber-Torte
1 godz. 50 min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Kreppel
1 Std.
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 godz.
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Tschebureki
1 godz. 20 min