![St. Petersburg - Joschiki St. Petersburg - Joschiki](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/84B5370B-AF9A-490E-9676-E8301920E6FA/Derivates/8f9ee558-5650-4d44-96b6-2b6fb9c573ca.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 6 Eier
- 130 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 150 g Saure Sahne
- 250 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
Creme und Fertigstellung
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 200 g gezuckerte Kondensmilch (z. B. Milchmädchen)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1500 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10 min
Gefüllte Blinis
55 Min
Watruschki
1h 40min
Gemüse-Leber-Torte
1h 50min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Kreppel
1 Std.
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Tschebureki
1h 20min