Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamellsauce
- 200 g Kondensmilch
- 120 g Zucker
- 30 g Wasser, heiß
Schokoböden
- 300 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 400 g Milch
- 500 g Zucker
- 250 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Salz
- 6 Eier
- 460 g Mehl
- 40 g Kakaopulver
- 4 TL Backpulver
Vanillecreme und Fertigstellung
- 1 Vanilleschote, getrocknet, in Stücken
- 120 g Zucker
- 55 g Speisestärke
- 600 g Milch
- 550 g Butter, weich, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2378 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nuss-Schoko-Torte
9 godz. 30 min
Schokoladen-Frischkäse-Torte
3 Std.
Haselnuss-Schokoladen-Torte
13h
Vanilletorte mit Überraschungsfüllung
48 Std.
Vanille-Nuss-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48 Std.
Etagentorte
7h
Kokos-Passionsfrucht-Torte
48 Std.
Triple Chocolate Cake
2 godz. 30 min
Babyparty-Torte
3 godz. 50 min
Mirrorglaze-Cake-Pops
4 Std. 40 Min
Himbeer-Schoko-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48 Std.
Regenbogentorte
10h