Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 500 g Mehl
- 230 g Butter, kalt, in kleinen Stücken
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 170 g Wasser
- 1 Fläschchen Bittermandelaroma
Füllung und Fertigstellung
- 1000 g Milch
- 100 g Butter, in Stücken
- 2 Eier
- 200 g Zucker
- 2 EL Vanillezucker
- 4 TL Vanilleextrakt
- 60 g Speisestärke
- 4 TL Zesten von Limettenschale
- 20 g Zucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1920 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 61 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3h
Tschebureki
1h 20min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2sa
Kreppel
1ωρ.
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Gemüse-Leber-Kuchen
1 Std. 50 Min
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
St. Petersburg - Joschiki
2h 55min
Rumänische Frischkäsewecken
2sa