Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Wasser
- 150 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Zucker
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 60 g Öl
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Feta, in Stücken
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), gut abgetropft, geviertelt
- 150 - 200 g Frischkäse
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Öl zum Einfetten
- 1 Eigelb, verquirlt
- 4 Eier
- 5 Stängel Petersilie, gehackt, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 4513 kJ / 1079 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1775 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
St. Petersburg - Joschiki
2u. 55min
Napoleon-Torte
8h
Gefüllte Blinis
55 min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 Std.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1hod. 45min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Watruschki
1h 40min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Tschebureki
1 godz. 20 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4sa 10 dk
Kreppel
1h