Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kuchen
- Butter zum Einfetten
- Mehl zum Ausstreuen
- 70 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 2 Eier
- 100 g Milch
- ½ Pck. Backpulver
- 1 Prise Salz
Karamellsauce
- 250 g Zucker
- 90 g Ahornsirup
- 80 g Butter, kalt, in 2 Stücken
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1060 g Wasser
- 2 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 1 EL Essig
Creme und Fertigstellung
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Mascarpone
- 250 g Quark
- 50 g Milch
- 60 g Limoncello
-
300
g Himbeeren, frisch
of 300 g Himbeeren, TK, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3311 kJ / 791 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Napoleon-Torte
8u.
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3 Std. 30 Min
Pavlova mit gemischten Beeren
5 Std. 30 Min
Himbeer-Baiser-Rolle
1 Std.
Eclairs mit Blaubeerfüllung
2 Std. 30 Min
Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą)
2 godz.
Karamell-Popcorn-Torte
3 Std. 30 Min
Eclairs mit Karamellcreme
4h
Brownie-Baklava
4 Std. 45 Min
Nuss-Karamell-Creme-Torte
12h
Bananen-Karamell-Pie
2 Std. 30 Min