Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kuchen
- Butter zum Einfetten
- Mehl zum Ausstreuen
- 70 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 2 Eier
- 100 g Milch
- ½ Pck. Backpulver
- 1 Prise Salz
Karamellsauce
- 250 g Zucker
- 90 g Ahornsirup
- 80 g Butter, kalt, in 2 Stücken
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1060 g Wasser
- 2 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 1 EL Essig
Creme und Fertigstellung
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Mascarpone
- 250 g Quark
- 50 g Milch
- 60 g Limoncello
-
300
g Himbeeren, frisch
of 300 g Himbeeren, TK, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3311 kJ / 791 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu-Torte
5 Std.
Nektarinen-Blechkuchen mit Vanillesahne
1h 20min
Bananen-Karamell-Pie
2 Std. 30 Min
Vanille-Karamell-Poke-Cake
2h
Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą)
2h
Himbeer-Baiser-Rolle
1 Std.
Schoko-Sahne-Schichttorte
2 godz. 15 min
Brownies mit Vanille-Pistazien-Creme
10 Std.
Napoleon-Torte
8 Std.
Mandarinenkuchen vom Blech
1h 30min
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3 Std. 30 Min
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1h 30min