Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glasur
- 175 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 220 g Puderzucker
- 125 g Sahne
- 4 Blätter Gelatine
- 75 g Kakao
Brownies
- 125 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 110 g Butter, in Stücken
- 125 g Zucker
- 3 Eier
- 75 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 100 g Pistazien, ungesalzen, geschält
Vanille-Pistazien-Creme und Fertigstellung
- 600 g Frischkäse
- 80 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 75 g Pistazien, gehackt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1968 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 162 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownie-Baklava
4h 45min
Erdnuss-Karamell-Tarte
3hod. 10min
Weiße Schokoladen-Pistazien-Torte
9h
Bananen-Karamell-Pie
2h 30min
Schoko-Mokka-Cheesecake
14h
Schokoladen-Frischkäse-Torte
3h
Schoko-Haselnuss-Tarte
1h 30min
Salzkaramell-Cookie-Bars
2h 30min
Baiser-Schokokuchen mit Espresso-Karamell
2h 30min
Schokoladigster Schokokuchen (Death by chocolate)
4h
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
2h 30min
Brownie-Käsekuchen
2h