Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tortenböden
- 5 Eier
- 250 g Zucker
- 2 Prisen Salz
- 250 g Milch
- 250 g Öl
- 400 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
Pistazien- und Schokoladencreme
- 50 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 200 g weiße Schokolade, in Stücken
- 240 g Schokoladen-Getränkepulver, weiß (z. B. von Caotina)
- 1000 g Sahne
- 50 g Granatapfelkerne
Fertigstellung
- 15 g Pistazien, gehackt, zum Bestreuen
- 20 g Schokoladenraspeln, weiß, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stücke
- Calorieën
- 2823 kJ / 674 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
New York Zimt-Cheesecake mit Schokoganache
10 Std.
Marmorierter Brownie-Käsekuchen
8hod.
Nuss-Schoko-Torte
9 godz. 30 min
Himbeer-Mousse-Torte
5sa 45 dk
Brownies mit Vanille-Pistazien-Creme
10 Std.
Kokos-Sahnetorte mit Mangospiegel
5 godz. 20 min
Schokoladen-Frischkäse-Torte
3h
Schoko-Sahne-Schichttorte
2 godz. 15 min
Nuss-Karamell-Creme-Torte
12h
Maracuja-Schmand-Torte
4 godz. 45 min
Kokos-Passionsfrucht-Torte
48hod.
Erdnuss-Karamell-Tarte
3 godz. 10 min