Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- 5 Eier
- 125 g Zucker
- ¼ TL Salz
- 125 g Mehl
- 15 g Kakao
- 30 g Kaffeelikör
- 25 g Wasser
Mokka-Mousse
- 1 Vanilleschote
- 200 g Milch
- 20 g Espresso-Bohnen
- 1 Prise Salz
- 5 Blätter Gelatine, weiß
- 300 g Wasser, kalt, zum Einweichen
- 4 Eigelb
- 80 g Zucker
- 20 g Kaffeelikör
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
Ganache und Fertigstellung
- 150 g Zartbitterkuvertüre
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1512 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
New York Cheesecake mit Kirschtopping
7 Std.
Lübecker Nusstorte
4sa 15 dk
Tortentraum Himbeere
5óra
Brownie-Sahne-Torte mit gesalzener Karamellsauce
2h 40min
Schachbrett-Torte
5h 10min
Schokoladen-Torte
3h 20min
Tiramisu
4h 50min
Schwarzwälder Kirschtorte
10 Std. 30 Min
Etagentorte
7 Std.
Erdbeer-Panna-Cotta-Torte
6sa 30 dk
Schoko-Mocca-Sahne-Torte
4óra 30p
Amarenakirsch-Brownies
1u.