Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 150 g Möhren, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 20 g Öl
- 600 g Hackfleisch, gemischt
- 150 g Rotwein
- 200 g Rinderfond
- 120 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- ¾ TL Zucker
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini-Rouladen
3h 30 min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4h
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40 phút
Kartoffelpüree
40 min
Meatballs in Tomatensauce
45min
Jasminreis, gekocht
35min
Langkornreis, gekocht
35min
Basmati-Reis, gekocht
35min
Paprika-Puten-Gulasch
2 Std.