Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Öl
- 2 TL Gulasch-Gewürzmischung
- 30 g Tomatenmark
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 700 g Rindergulasch, in kleinen Würfeln
- 700 g Wasser, heiß
-
2
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 400 g braune Champignons, geviertelt oder in Scheiben
- 35 g Mehl
- 150 g Rotwein
- 70 g Preiselbeerkompott
- Pfeffer zum Abschmecken
- Chilipulver zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1101 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Rindfleisch in Rotwein
2 Std. 15 Min
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Coq au vin
2h
Gulaschsuppe
1 Std. 5 Min
Ungarisches Paprikagulasch
1 godz. 20 min
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 Std. 40 Min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1sa
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 godz.
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 Min
Ungarische Gulaschsuppe
2h