Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 1 Schalotte
- 2 Knoblauchzehen
- 5 Zweige Zitronenthymian, abgezupft
- 400 g Milch
- 30 g Speisestärke
- 200 g Sahne
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 15 g Limettensaft
- 200 g Crème fraîche
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen
- 2 - 3 Prisen Muskat
- ½ - 1 TL Paprika de la Vera
- 300 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1919 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta mit Lachsfilet und Porree-Sahne-Sauce
1h
Lachs-Sahne-Gratin
1h
Lachs-Spinat-Lasagne
1u. 20min
Fenchel-Lachs mit Wildreis und Dillsauce
45min
Spinat-Kabeljau-Farfalle
50min
Lachs und Basmati-Reis mit Dillsauce
40min
Zitronen-Lachs-Pasta
1h
Lachs-Sahne-Sauce
25min
Tintenfischringe aglio e olio
1u. 20min
Lachs-Linguine
30min
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40min
Spargel-Lachs-Sauce zu Nudeln
35min