Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Stücken (3 cm), angefroren
- 1 Zucchini, klein (200 g), in Stücken
- 1 rote Paprika (200 g), in Stücken, entkernt
- 3 Zwiebeln (150 g), halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 500 g gemischtes Hackfleisch
- 3 EL Tomatenmark
- ½ TL Zucker
- 50 g Rotwein
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1440 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1 Std.
Sommer-Lasagne
1 Std.
Paprikagulasch
1 Std. 25 Min
Hackbraten mit Kartoffeln und Ratatouille
1 Std.
Hackfleischbällchen mit Tomaten-Oliven-Reis
1 Std.
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35 Min
Reistopf
35 Min
Bolognesesauce
45 Min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55 min
Paprika-Hack-Sauce
25min
Würzige Basis-Tomatensauce
35 Min
Hack in Tomaten-Sahne-Sauce
45 Min