Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (ca. 2-3 cm)
- 400 g Wasser
- 2 TL Salz
- 150 g Blattspinat, frisch, geputzt, grob zerzupft
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (ca. 5 x 2 cm)
- 10 - 15 g Dill, abgezupft, nach Geschmack
- 150 g Frischkäse
- 250 g Milch
- 4 Eier
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2800 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs mit Gemüse-Käse-Topping und Reis
1 Std.
Lachs-Cannelloni
50 Min
Feta-Oliven-Lachs mit Tomatenreis
35 Min
Spargel-Lachs-Auflauf
1 Std. 30 Min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 Min
Fisch-Reis-Auflauf
1 godz. 20 min
Gedämpfter Lachs mit Kaffee-Hollandaise
40 Min
Fisch-Pasta
40 Min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 Min
Pasta mit Lachsfilet und Porree-Sahne-Sauce
1 Std.
Brokkoli-Lachs-Lasagne
1 Std. 30 Min
Nudel-Zucchini-Thunfisch-Auflauf
1 Std.