Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 300 g Hackfleisch, gemischt
- 2 EL Paniermehl
- 1 Ei
- 1 ½ TL Salz
- 1 ¼ TL Pfeffer
- 20 g Tomatenmark
- 1 TL Senf
- 1000 g Wasser
- 350 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 1 - 2 Prisen Muskat
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 2 EL Speisestärke
- 80 g Sahne (ca. 5 EL)
- 120 g Sahne
- 200 g Schmelzkäse
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2223 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Königsberger Eintopf
45 Min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35 dk
Grünkohl mit Eiern und Senfsauce
1sa
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 Min
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1sa
Käse-Porree-Suppe
30 Min
Scottish Eggs
1sa
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1sa
Kasseler-Kartoffel-Gratin
1sa 30 dk
Holländische Käse-Eier
40 dk
Königsberger Klopse vom Kalb
1sa
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1sa