Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g glatte Petersilie, abgezupft
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter
- 500 g Hähnchenbrustfilets
- 500 g Leipziger Allerlei, TK
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 100 g trockener Weißwein
- 100 g Sahne
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Geflügelbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Sojasauce
- 1 TL Worcester-Sauce
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Estragon, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1821 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2 Std.
Senfeier
1h 5min
Hühner-Nudel-Eintopf
2 Std.
Hühnerfrikassee
1h 20min
Senfeier mit Kartoffeln
1 Std.
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1 Std.
Bratwurst-Klopse mit Pilzsauce, Kartoffeln und Möhren
1 Std.
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Hühnerfrikassee à la Margret
50 Min