Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Pflanzenöl
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 400 g stückige Tomaten
- 40 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 Dose Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 70 g Tomatenpaprika, in Streifen, abgetropft
- 1 Dose Champignonscheiben, in Sud (Abtropfgew. 290 g), abgetropft
- 150 g Steaksauce
- 2 TL Zucker
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Saure Sahne
- 200 g Baguette, in Scheiben
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft, grob zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2933 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 8.3 g
Alternatieve recepten
Pizzasuppe
40 min
Mitternachtssuppe
35 Min
Deftiger Krauttopf mit Mettwurst
2 godz.
Kasseler Gulasch
40 min
Mett-Porree-Suppe
40 min
Würziger Feuertopf
40 min
Gyros-Eintopf
50 dk
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50 dk
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 Min
Kartoffel-Kabanossi-Chili
50 dk
Lasagne-Eintopf
35 Min
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50 dk